Svedea Partnerskap

Hur aktiverar jag mitt Detecht Premium erbjudande från Svedea?
  1. Du kan aktivera ditt Svedea-erbjudande via vår hemsida (ej app), besök: https://www.detechtapp.com/sv/partners/svedea
  2. Skriv in ditt försäkringsnummer.
  3. Logga in på ditt befintliga Detecht konto eller skapa ett nytt konto om du inte har ett Detecht konto sedan tidigare.
  4. Aktivera ditt premiumerbjudande. Har du redan ett aktivt premiumabonnemang på Detecht, måste detta först löpa ut innan du kan ta del av erbjudandet. Kontakta support@detecht.se för mer information.
  5. Ladda nu hem vår mobilapp från App Store eller Google Play

Vart laddar man ner Detecht appen?
Mitt Svedea försäkringsnummer fungerar inte?

Det som ska fyllas i på hemsidan är försäkringsnummer för din MC-försäkring och inte ditt kundnummer hos Svedea. Försäkringsnumret hittar du på ditt försäkringsbrev eller Mina sidor hos Svedea.

Jag har redan premium på Detecht. Hur kan jag ta del av erbjudandet?

Ja! Du kan aktivera erbjudandet så snart ditt befintliga abonnemang har löpt ut och det gäller ett år från det datumet du aktiverar. För att göra detta gör du följande:

1. Säg upp ditt nuvarande premiumabonnemang.
  2. Vänta tills ditt abonnemang har löpt ut.
  3. Aktivera ditt Svedea-erbjudande på https://www.detechtapp.com/sv/partners/svedea

Jag har glömt mitt lösenord, vad gör jag?
  • Klicka på knappen “glömt lösenord” under log-in skärmen på hemsidan*
  • Fungerar inte ovan så kan du maila oss på support@detecht.se så kan vi skicka ett mail med en länk där du kan ändra ditt lösenord, den kommer komma från mailadressen: noreply@detecht-a7400.firebaseapp.com